Vi har byggt om. Läs det här först!

20 mars 2015

hejartikel

Oj, nu hände något. Woho! Jag hoppas att ingen dog av chocken. :)

Är nya sidan helt klar nu? Nej, inte riktigt. Mycket ska finputsas (i synnerhet för mobiler), det finns antagligen ett antal konstigheter som kommer att upptäckas den närmaste tiden och dessutom har ni säkert smarta synpunkter på saker och ting. Men nu har vi något nytt och roligt att jobba med!

Kul, men jag kan inte logga in!
Alla medlemmar som har varit inloggade från 2012 och framåt har fått sina konton medflyttade (ca 450 st). Men lösenorden har inte importerats och du måste därför återställa ditt lösenord innan du kan logga in första gången.

Återställ ditt lösenord med e-post – inte användarnamn – för att undvika problem. (De användarnamn som hade mysko tecken blev nämligen av med dem i importen, så återställning med användarnamn kommer inte att fungera för en del av er.)

Om det ändå inte fungerar, eller om du inte ens vet vilken e-postadress du hade registrerad på Catahya, kan du höra av dig till styrelsen(krumelur)catahya.net så löser vi det.

Om ditt konto inte har flyttats med är det bara att registrera ett nytt.

Vad har flyttats med från gamla sidan?

 • Medlemmar som har visat någon aktivitet från 2012 och framåt.
 • Noveller och dikter av dessa medlemmar.
 • Alla recensioner, nyheter och artiklar.

Resten då, som exempelvis foruminlägg, meddelanden och kommentarer? Dött och begravet! (Men det finns såklart en kopia sparad av gamla sidan och databasen.)

Om det är något från gamla Catahya som du vill kopiera och spara kan du gå in här. Men den länken kommer inte att finnas för evigt, så vänta inte för länge.

Den här grejen funkar inte!
Rapportera gärna saker som inte fungerar i Buggtråden.

Jag undrar saker!
Det finns en tråd för frågor och funderingar också.

Jag vill skriva och redigera mina texter!
Om det är noveller & dikter: Kolla menyn uppe i högra hörnet.

Om det är nyheter/recensioner/artiklar: Var du skribent på gamla sidan men kommer inte åt dina texter nu? Säg till Vinter eller Taura-Tierno så får du tillbaka din behörighet.

E-postinställningar?
Kolla menyn uppe till höger, välj “Inställningar” och sedan “E-post”. Ändra inställningarna för att slippa att få en miljon e-postnotifieringar.

Tack:
Ultramarin som har designat fint och Taura-Tierno som skötte databaskonvertingen. Och andra personer som har hjälpt till med att testa och annat stort och smått, som Isblad, Ozeloten, Nattöga, kotte, Snurre och Julle.

2 kommentarer

 1. Lilja Took

  Vad säger man?

  “Tack” känns som ett för litet ord efter alla vedermödor, stridigheter och grånade hårstrån.

  Men ändå: tack! Vore ni lite närmre skulle jag bjuda alla inblandade på en festmåltid med fyrverkerier och ringdanser tills månen druckit slut på vårt öl och solen går upp från Väst.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *