Frågor och kommentarer

Startsida, ny Forum Catahya Frågor och kommentarer

Detta ämne innehåller 15 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av  Vinter 3 år, 6 månader sedan.

Visar 16 inlägg - 1 till 16 (av 16 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16354

  Vinter
  Forumledare

  Fråga på! Eller bara tyck något. :)

  #16651

  Tauriel
  Deltagare

  Jag tycker att det vore nice om även nya forumtrådar (som inte hunnit få inlägg) kunde listas på startsidan under listan över nytt i forumet :)

  #16653

  Ozeloten
  Moderator

  På tal om forumet skulle det vara trevligt om det gick att se i forumet vad man inte har läst. Så man slipper försöka räkna ut i huvudet vad som postats sen sist ;)

  #16656

  Vinter
  Forumledare

  Ska undersöka sakerna. :)

  #16657

  Vinter
  Forumledare

  Jag tycker att det vore nice om även nya forumtrådar (som inte hunnit få inlägg) kunde listas på startsidan under listan över nytt i forumet :)

  Jo. Jag bytte till en widget som visar senast aktiva forumtrådar istället för senaste inlägg.

  (Gillar beskrivningen av den: “En lista över aktuella trådar, sorterade efter popularitet eller färskhet.” Färskhet. Dessa översättningar …)

  #16663

  Vinter
  Forumledare

  På tal om forumet skulle det vara trevligt om det gick att se i forumet vad man inte har läst.

  Mm, det är knas att den funktionen inte finns inbyggd i bbPress (vår forumplugin) från början. Borde vara standard för ett forum, men nope. Jag har kollat lite efter något lämpligt tillägg, men de jag har sett har inte uppdaterats på typ ett år eller mer. :/

  #16664

  Ozeloten
  Moderator

  Flum. Känns som en självklarhet i forumsammanhang. Men är kanske inte så längre.

  #16665

  Tauriel
  Deltagare

  Det finns en prenumerera-knapp i första inlägget. Alltid nåt :)

  #16681

  Ultramarin
  Deltagare

  Jag kan se om jag kan banka på CSS:en tills forumet visar redan besökta länkar med en annan färg, men jag lovar inte att det blir idiotsäkert.

  Uppdatering: Nya inlägg bör nu synas som gröna, medan besökta inlägg är svarta. Hur ser det ut hos er andra?

  #16723

  Ozeloten
  Moderator

  Kan inte säga att jag ser det. Var skall det synas?

  #16730

  Ozeloten
  Moderator

  Efter lite forumklickande/skrivande har jag lyckats få några att bli svarta och några inte. Det verkar som de trådar som inte har några svarsinlägg och de trådar som jag var den sen postade senast i blir svarta. Resten fortsätter vara gröna efter man har gått in i dem. Förutom ett undantag som har blivit svart ändå… :P

  #16746

  Ultramarin
  Deltagare

  Det beror i många fall på webbläsarens inställningar huruvida färgbytet ens visas eller ej. Om du är som jag och dessutom tömmer läsarens cache efter varje session så kommer alla länkar att vara gröna nästa gång du besöker hemsidan igen eftersom inga data sparas ifrån förra sessionen – eller om du besöker sidan ifrån en helt annan webbläsare.

  Så som sagt: Ingen idiotsäker lösning, men det är det enda jag kan göra som litet plåster på problemet i alla fall. Bästa vore om det fanns något tillägg till själva forumet som håller koll på det åt medlemmarna istället, men jag vet inte om något sånt finns.

  #16799

  Tauriel
  Deltagare

  En till fundering om “aktiva forumtrådar” på startsidan… När det gäller senaste kommentarer på nyheter så står det vem som postat (“Tauriel om Filmer på bio”), det är inte så att man kan slå på samma grej på forumlistan?

  #16811

  Vinter
  Forumledare

  När det gäller senaste kommentarer på nyheter så står det vem som postat (“Tauriel om Filmer på bio”), det är inte så att man kan slå på samma grej på forumlistan?

  Nope, det ingår inte i den widgeten. (Bara vem som har startat tråden, vilket ju inte är så relevant.) Men det går nog att klura ut en egen kodsnutt för det. :)

  #18553

  Rei
  Deltagare

  Är det någon som inte har Ladda upp-knappen för byte av profilbild synlig?
  Den syns inte för mig alls :( Har provat både Firefox (version 45.0.1), Chrome (version 49.0.2623.87) och Internet Explorer (version 11.0.9600.18161). Nu har jag bara testat på en dator (jobbdatorn) så ska kolla när jag kommer hem igen, men det kändes mest udda att knappen var osynlig :P

  Om jag uppdaterar sidan så ser man knappen en millisekund så den finns ju där, men osynlig och ej klickbar :)

  #18555

  Vinter
  Forumledare

  Rei: Hoppsan. Någon rapporterade det i buggtråden för några veckor sedan och jag har visst glömt att göra något åt det. Nytt frösök i helgen. ;)

Visar 16 inlägg - 1 till 16 (av 16 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.