senaste filmen/Tv-serien?

Start Forum Film & TV senaste filmen/Tv-serien?

Detta ämne innehåller 22 svar, har 13 deltagare, och uppdaterades senast av Profilbild på Thaeri Thaeri 1 år, 5 månader sedan.

Visar 23 inlägg - 1 till 23 (av 23 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16574
  Profilbild på Nattöga
  Nattöga
  Deltagare

  Senaste filmen/TV-serien ni sett.

  För mig var det Cirkeln och Kingsmen, bägge bra på olika sätt.
  Cirkeln var mörk och stämningsfull och lite kuslig.

  Kingsmen överraskande bra i förhållande till trailern med häftiga och oväntade träningsscener blandat med mycket action och en galning som måste stoppas. Roligt att höra svenska i filmen vilket var lite oväntat och se två svenska skådespelare eller i alla fall svensktalande.

  #16579
  Profilbild på Tauriel
  Tauriel
  Deltagare

  På fantastikspåret var Life of Pi den senaste filmen jag såg. Har tänkt se den sedan den kom, men det har inte blivit av förrän nu. Älskade den :) Estetiken och graden av surrealism var verkligen precis mitt i prick vad jag tycker är fantastiskt på film.

  #16605

  Ser just nu animeserien “The Legend of Korra”. Är i slutet av säsong två i skrivande stund …
  Bra serie, tycker jag, förutom de avsnitt där Korra är frånvarande alltför långa stunder.

  #16611
  Profilbild på Smeg
  Smeg
  Deltagare

  Såg Guardians of the Galaxy som jag länge tänkt och känner att jag inte blev besviken. Inte Wow heller, men ok. Lite besviken på soundtacket då jag trodde att det skulle vara fler gamla klassiker som jag kände igen. Groot gör ingen besviken.

  #16618
  Profilbild på Ziz
  Ziz
  Deltagare

  Var och såg Insurgent på bio i helgen. Jag hade rätt låga förväntningar på den, men den visade sig bättre än jag trodde! Har dock hört att de ska göra två filmer av tredje och sista boken, morr. När ska de sluta?

  #16658
  Profilbild på Vinter
  Vinter
  Forumledare

  Senaste filmen jag såg var Big Hero 6. Gullig animerad grej. :)

  #16756
  Profilbild på Beldarna
  Beldarna
  Deltagare

  Senaste filmen på bio var Insurgent som var bättre än jag trodde. Senaste filmen hemma var The fault in our stars. Det var andra gången jag såg den och den är så bra! Senaste serien var Agent Carter :).

  #16758
  Profilbild på Rogie
  Rogie
  Deltagare

  Såg klart säsong 3 av House of Cards (awesome, även om sista avsnittet var en aning abrupt), fortsätter med andra säsongen Parks and Reacreations (skitrolig, vad är det med alla serier om politik som jag sett nyligen?) och andra säsongen av American Horror Story (inte så tokig alls). Cirkeln var senaste filmen jag kommer ihåg jag har sett.

  #16780
  Profilbild på Beldarna
  Beldarna
  Deltagare

  Jag körde en heldag igår med Prinsessan Kaguya, Askungen och Into the Woods. Idag blev det Hans och Greta på netflix.

  #16906
  Profilbild på Poledra
  Poledra
  Deltagare

  Har nyligen börjat titta på Vikings. Den verkar bra men eftersom jag är aktiv i en vikingaförening stör jag mig lite på friheterna de tar i bla kostym. Men men det är väl sånt man får räkna med antar jag.

  #17033
  Profilbild på Thaeri
  Thaeri
  Deltagare

  Senaste filmen var Jupiter Ascending och fy fasikes vad dålig den var. Storyn var… tja, den fanns knappt ärligt talat, verkade mest vara en ursäkt för att få leka med specialeffekter, och de imponerade inte direkt heller utan det kändes mer som att man tittade på trailern för något dator- eller TV-spel. Alltså de var väl snygga och så, men så välputsade att de ingav exakt noll verklighetskänsla. Det är riktigt duktigt av en film att göra en besviken trots att man inte hade några förväntningar alls på den.

  På torsdag blir det nya Avengers, den ska väl få mig på lite bättre humör hoppas jag, trailrarna verkar lovande i alla fall :)

  Serier ser jag för många för att orka rada upp alla, men nya Daredevil rekommenderas varmt :) Och på söndag börjar andra säsongen av Penny Dreadful *längtar*

  #17148
  Profilbild på Beldarna
  Beldarna
  Deltagare

  Sett Run all night (hade substans vilket överraskade positivt), Child 44 (riktigt bra), Big Game (awesome) och Avengers (rörig). Började spana in the Unit på Netflix som visat sig vara skön frukosttv.

  #17455
  Profilbild på Sandy
  Sandy
  Deltagare

  Oj. Den här tråden kan ju spammas! :) Tree with deep roots/ 뿌리깊은 나무 är det för mig. Har inte tittat klart än, men är en intressant historisk drama som utspelar sig i Joseon-dynastin (1400-talets Korea) när nuvarande skriftspråket Hangul (한굴) introducerades.

  #17981
  Profilbild på Sandy
  Sandy
  Deltagare

  Mycket nöjd med 뿌리깊은 나무! Senast avslutade jag 마녀유희, vilket jag är mindre nöjd med. Faktiskt besviken på slutet, men så är det ofta med koreanska dramor. Just nu försöker jag plöja mig igenom Gintama. Den tar lite tid, men är väldigt komisk vilket uppskattas!

  #18038
  Profilbild på Tauriel
  Tauriel
  Deltagare

  De senaste veckorna har jag slukat The 100.

  Hade aldrig hört talas om den förrän jag såg bannern på Netflix. Först förstod jag inte hur den kunde ha fått så högt betyg på imbd. De första avsnitten kändes som ett billigt high school-drama i Battlestar Galactica-setting, men serien artade sig verkligen och dräpte snabbt klyscha efter klyscha som jag trodde var på väg. Den har ett riktigt intressant tema, högt tempo, girlpower och huvudkaraktärer som utsätts för en massa skit där allt inte bara går vägen hela tiden. Bitvis ganska fåniga plot-holes och sunkigt skådespeleri, men det vägs absolut upp av tempot och stämningen. Rekommenderas :)

  #18039
  Profilbild på Vinter
  Vinter
  Forumledare

  Tauriel: Woho! The 100 är ju oväntat awesome. Har följt den från början och första avsnittet väntade jag mig ju verkligen inte att jag skulle börja gilla den så mycket som jag sedan gjorde. Tycker också att den har hittat en balans mellan jobbigt mörker och tramsinslag, så att den inte känns fööör seriös. ;)

  #18064
  Profilbild på Beldarna
  Beldarna
  Deltagare

  Pan var himla charmig. Den hade sina klyschor, men jag gick ändå ut från salongen med ett glatt flin.

  Seriemässigt har jag fastnat för Blacklist. Sambon ser på the 100, jag har fortfarande inte kommit igång och fastnat riktigt, men den ser lagom bra ut.

  #18315
  Profilbild på Thaeri
  Thaeri
  Deltagare

  Jag har sett om Lois & Clark, och herregud vad charmig den är.

  Ja, den är väldigt mycket 90-tal med allt vad det för med sig, ja, det är rätt mycket överspel från speciellt “villains of the week”, och i tredje och fjärde säsongen går kvalitén ner en del, men på något sätt bara funkar den. Något som bidrar är att kemin mellan huvudrollsinnehavarna är väldigt svårslagen, vilket inte är så konstigt med tanke på att hela serien handlar mycket mer om deras relation än om hans alter-ego och fiender.

  #18408
  Profilbild på Beldarna
  Beldarna
  Deltagare

  Deadpool, the Good Dinosaur och Zootropolis.. och av dem gillade jag Zootropolis bäst. Deadpool förstår jag inte alls hypen av, jag tyckte att den var för mycket och satt och stirrade på nödutgångsskylten rätt ofta under filmens gång.

  #18852
  Profilbild på Thaeri
  Thaeri
  Deltagare

  What We Do in the Shadows efter att ha läst Vinters recension, och det var nog den roligaste film jag sett på flera år.

  #18889
  Profilbild på Raztheone
  Raztheone
  Deltagare

  The Conjuring 2 samt Independence day 2 såg vi på bio nu när vi var i Polen i helgen. Måste säga att the Conjuring var ruggigt bra (pun intended) om än något annorlunda i jämförelse med föregångaren. Independence däremot var nog kanske den största kalkonrulle/B-uppföljare som Hollywood spottat ut de senaste åren; lite Star Wars: episode 2 meets Pearl Harbour.

  #18890
  Profilbild på Jason
  Jason
  Deltagare

  Vampire Diaries. Sexig och mystisk god vampyr möter vacker (men ack så tråkig) kvinna. Ond vampyr djävlas och ställer till det. Skolmiljö med obegränsade möjligheter till kärleksgnabb och klyschigt tjafs… Men inte så dåligt som The originals. Det går ju i vart fall att titta på.

  #19328
  Profilbild på Thaeri
  Thaeri
  Deltagare

  Westworld

  Jag har kommit ungefär halvvägs in i den säsong som gjorts hittills och gillar verkligen det jag ser. Än så länge har det bara varit uppbyggnad men sjukt bra sådan och man vill verkligen veta vad allt ska resultera i, den är helt enkelt riktigt snygg, välskriven och välspelad.

  Väldigt trevligt att se en HBO-serie där det inte finns en massa omotiverat sex och naket för en gångs skull också, speciellt med tanke på hur mycket som förekommer bakom kulisserna som det bara hintas om.

Visar 23 inlägg - 1 till 23 (av 23 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+share on Tumblr