Star Wars 7-9

Startsida, ny Forum Film & TV Star Wars 7-9

Detta ämne innehåller 9 svar, har 8 deltagare, och uppdaterades senast av  Beldarna 4 år, 4 månader sedan.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16946

  Tauriel
  Deltagare

  Vad tror ni om de nya Star Wars-filmerna som är på väg?

  Efter episod 1-3 och att de senaste åren präglats av rätt kassa uppföljare i andra filmserier kände jag mig först skeptisk. Men de två trailers som dykt upp så här långt ser faktiskt riktigt lovande ut :) Jag ogillar actionspäckade CGI-överdoser, men de verkar verkligen ha tagit upp den gamla estetiken och dessutom låtit den åldras ytterligare en generation. Av den nya trailern att döma verkar det dessutom finnas hopp om en kvinnlig huvudperson, eller vad tror ni?

  #16955

  Raztheone
  Deltagare

  Jag ser fram emot filmerna, senaste trailern föll mig precis i smaken. Inte för avslöjande, men ändå tillräckligt för att man skulle få en uppfattning om vad som komma skall. Och jag skall erkänna att jag satt och dum-log till de sista sekunderna när Han och Chewie gjorde entré :)

  #16956

  Sir_Ulfvis
  Deltagare

  Jag är försiktigt positiv. Det finns en hel del bra filmer som har kommit ut senaste tiden och jag hoppas och tror att Disney vill göra det här bra. :)

  #17023

  Vinter
  Forumledare

  Jag har inte direkt brytt mig om den kommande filmen förrän jag såg den senaste trailern och det faktiskt sög till lite i magen när jag såg den kraschade star destroyern i början. Jag känner mig försiktigt positiv – hoppas på en blandning av nostalgikul och förhoppningsvis underhållande rymdaction. Så mycket mer förväntar jag mig inte. ;) Väldigt nyfiken på tjejen också.

  #17103

  Ziz
  Deltagare

  Efter första trailern var jag skeptisk, efter andra väcktes Star-Wars-nörden i mig! Jag hoppas att jag inte blir besviken, men jag är som ni; försiktigt positiv.

  #17383

  Kalimac
  Deltagare

  Jag minns när trailern till episod 1 kom. Den sändes på ZTV, jag spelade in den (på video – VHS!). Jag och kompisen såg sönder den. Snacka om anti-klimax när vi väl såg filmen…

  Men jag hoppas och tror att det här blir bra nu!!!

  #18181

  Tauriel
  Deltagare

  Den var awesome! :D Nog fanns det saker jag hade önskat att de gjort annorlunda, men på det stora hela levde den verkligen upp till mina förväntningar. Jag är superpepp på nästa film.

  #18183

  Raztheone
  Deltagare

  Instämmer med föregående.

  Riktigt bra, om än rätt förutsägbar på många ställen. Påminde väldigt mycket om den första filmen (episod 4) och jag misstänker att det var en flirt med publiken och att vi kommer att få se två kommande filmer som är helt annorlunda.

  #18184

  Karma
  Deltagare

  Jag instämmer med vad Tauriel och Raz säger.

  Mina förväntningar var väääldigt låga, men oj vilken höjdarfilm det är! Den andas verkligen Star Wars. Det jag tänkte på när jag lämnade biografen var att jag ville se den igen. Om den hade visats igen samma kväll är jag helt säker på att vi gått in igen :)

  #18244

  Beldarna
  Deltagare

  Jag gillade den också. Den var långt bättre än mina förväntningar och jag mös hela filmen igenom. Det fanns många gåshudstillfällen och jag som aldrig gråter till filmer släppte några tårar då och då. Fick en känsla av att om Anakin hade varit mer som Kylo Ren hade 2-3 kanske varit liiiite bättre.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.