kotte

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16928

  kotte
  Forumledare

  Just nu Blendoku (till mobilen visserligen). Håller på med prestigeprojektet att klara alla banorna och få Perfect och Faster than world average på alla. Har tre kvar på medium, men har tjuvstartat lite på hard ändå.

  #16927

  kotte
  Forumledare

  Jag föredrar spel som har ganska snabba drag och där det är lätt att ha trevligt med sina medspelare samtidigt, istället för att all tiden går åt till att bara tänka på spelet. Sen gillar jag när spelen är fina att titta på eller har ett kul tema också!

  Tillexempel så gillar jag King of Tokyo :P

  Annars gillar jag Dominion, och en ny favorit är Pandemic Contagion, men jag har inte spelat det så många gånger än.

  #16925

  kotte
  Forumledare

  Jag är mellan böcker just nu (eller, har varit senaste månaden eller två, tre kanske) men har en bok som ligger och väntar på att jag ska läsa den, Bloodline feud av Charles Stross, ska bara komma mig för att öppna den och läsa lite och inte spela Blendoku istället.

  #16924

  kotte
  Forumledare

  Jag gav upp på detdär med plugg rätt tidigt (gymnasiebetyg, vem behöver det? ;)) och fortsatte på banan som Catahya introducerade mig för, den ideella sektorn. Just nu är jag generalsekreterare och gör allt detdär roliga som bokföring, hantering av medlemsuppgifter och sånt.

  I övrigt försöker jag göra kul grejer som att typ hantverka (mest stickning) och dra dåliga skämt som får min sambo sen 7 år att sucka och ta på sig hörlurarna igen.

  #16857

  kotte
  Forumledare

  Jag är inte alls förtjust i att betygsätta saker på det viset. Mycket för att jag vet att mina betyg inte alls är hjälpsamma för andra då jag betygsätter väldigt icke-objektivt. Men generellt så betyder 1-3 “ugh, näe” med mer eller mindre tonvikt, 4 “najs!” och 5 “den måste jag säga till alla jag känner att dom måste se/läsa”

  När det kommer till att tolka andras betyg däremot så har jag insett att jag är rätt förtjust i andras treor. Och på IMDb så gillar jag saker med runt 6-7 i betyg, väldigt få saker med högre betyg än så tycker jag är underhållande och värt min tid.

  På samma tema så tyckte jag att den här artikeln var sjukt intressant!
  http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-10-eurogamer-has-dropped-review-scores

  #16856

  kotte
  Forumledare

  Jag har dels ett gäng inte särskilt fantastikiska (yes, it’s a word) litografier jag köpte i Berlin i köket. Men sen har jag (okej, sambon) en signerad bild från rollspelet Coriolis över sängen.

  Är på jakt efter lite mer awesome saker att sätta på väggarna, konst är kul!

  #16855

  kotte
  Forumledare

  Jag får bara pengar i mina påskägg nuförtiden :(

  Bästa påskäggen är ändå äggskalen som är helt fyllda med choklad. Bästa påskmorgonsluret!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)